Kaksi maailmaa

Etusivu > Lehtonen Väinö

Kaksi maailmaa
Tuotekoodi
VL
8,00 €
kpl

Sisällys:

Alkusana, Levoton nykyaika, Kehityksen koulu, Uusi luonnonvoima, Palestiina ja Suomi, Sammon juuret, Kalevala – jumalien maailma, "Kosintaretket" I, "Kosintaretket" II, Kolme tietä, Kanteleen soitto, Kullervotaru nykyajassa, Uskonpuhdistus, Yksilöllinen kehitys, Kaksi maailmaa.
- - - - - - - - - - - - -
Ihmiskunnan historian surkuteltavimpia näköaloja on uskontojen toistuva rappeutuminen. Alussa, kun uskonto esiityy ensimmäisen julistajansa sanomana, on se täynnä henkistä voimaa ja alkuinnostusta, valoa ja uskoa korkeaan tehtäväänsä.

Kristityt kansat todistavat elämällään, ettei Kristuksen oppi rakkaudesta ja pahan vastustamattomuudesta ole kantanut hedelmää.
   Onko siis uskontojen työ ollut turhaa?
   Tähän vastaa aikamme teosofinen ja kristosofinen sanoma: Uskontojen perustajien, Jeesus Kristuksenkin elämäntyö on joukkoliikkeeksi muuttuneena valunut santaan, mutta yksilöiden sisäiseen kasvuun ne ovat vaikuttaneet.

Kirjassa on useita lukuja, joissa selvitetään muinaisuskontomme kalevalaisuuden joidenkin vertauskuvien sisältöä. Esim. luku Kolme tietä, jossa mm. raudan synty -runon opastamana kuvataan ajatuselämämme karikkoja ja mahdollisuuksia.

tech
tech
Kristosofia, kirjakauppa
Kristosofian kannatusyhdistys Kannel ry
Rautatienkatu 8
FI-15100, Lahti
FINLAND
kannel@kristosofia.fi
Y-tunnus: 0507213-4